PartnerNET ICT

PartnerNET - Tech Channel Partner Awards 2024!

30.09.24 16:49:46 By Katerina Glynatsi

Η PartnerNET υποψήφια στα
Tech Channel Partner Awards 2024

Η PartnerΝET εξειδικεύεται στην υψηλή τεχνολογία με πολυετή εμπειρία στην διανομή ICT προϊόντων και υπηρεσιών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας. Αναπτύσσεται συστηματικά και με σταθερούς ρυθμούς τα τελευταία 20 χρόνια. Η αναπτυξιακή δύναμη της PartnerΝET βρίσκεται στις καινοτόμες ιδέες και την πολυετή εμπειρία στην αγορά τεχνολογίας. Η εταιρεία έχει κορυφαίες πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους προμηθευτές τεχνολογίας παγκοσμίως. Εκπροσωπεί μια σειρά καινοτόμων προϊόντων από ισχυρούς κατασκευές όπως είναι: Grandstream, Ruijie-Reyee, MAXHUB, Akubela, Akuvox, Alcatel - Lucent και Supervoice.

Οι λύσεις που σχεδιάζει η PartnerNET είναι προσαρμοσμένες ακόμη και με τις πιο προηγμένες ανάγκες τόσο μεγάλων όσο και μικρών επιχειρήσεων, καθώς και οργανισμών ιδιωτικού και δημόσιου τομέα σε φυσικά, virtual και cloud περιβάλλοντα.


Η ηθική πυξίδα της PartnetNET

Οι αξίες οι οποίες καθορίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εταιρεία καθημερινά είναι θεμελιώδεις.

Στην PartnerNET:

"Εστιάζουμε στα Αποτελέσματα."

"Κάθε συνεργασία επιτυγχάνεται με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο."

"Νοιαζόμαστε για τους συνεργάτες μας."

"Είναι προνόμιο να υποστηρίζουμε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε."

"Υποστηρίζουμε το δίκτυό μας."

"Φροντίζουμε πάντα να καλύπτουμε τις ανάγκες του δικτύου μας σε προϊόντα και υπηρεσίες."

"Είμαστε αποτελεσματικοί." 

"Δεν διανέμουμε μόνο προϊόντα. Προσφέρουμε λύσεις."


Η PartnerNET συμμετέχει με υπερηφάνεια για πρώτη φορά στα Tech Channel Partner Awards και επιδιώκει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει. Διαγωνίζεται και διεκδικεί τα βραβεία στις κατηγορίες:

D4. Networking & Communications Distributor
D5. Most Innovtive Distributor
D7. Distributor of the Year.

We Vote PartnerNET γιατί:

Know-how και Τεχνογνωσία

Η τεχνογνωσία της (know-how) είναι αυτό που την διαφοροποιεί στην αγορά. Η ομάδα της PartnerNET αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό με υψηλά προσόντα, το οποίο γνωρίζει σε βάθος τις τεχνολογίες που προσφέρει και είναι πρόθυμο να εκπαιδεύσει και να προσφέρει υποστήριξη υψηλού επιπέδου με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στο δίκτυό της.

Pre and After-Sales Support

Η σχέση της PartnerNET με τους συνεργάτες της δεν τελειώνει με την πώληση. Η εταιρεία είναι δίπλα τους σε κάθε βήμα, από την πρώτη επαφή μέχρι την πλήρη υποστήριξη μετά την αγορά. Η ομάδα της PartnerNET είναι πάντα έτοιμη να παρέχει υποστήριξη και ενημέρωση βοηθώντας το δίκτυό της να αξιοποιήσει στο έπακρο τις λύσεις της.

Ταχύτατη Παράδοση και Άμεση Διαθεσιμότητα Προϊόντων (Stock Availability)

Η PartnerNET αντιλαμβάνεται τη σημασία της έγκαιρης παραλαβής των προϊόντων σας. Για αυτό, διασφαλίζει ταχύτατες παραδόσεις και υψηλή διαθεσιμότητα αποθέματος, ώστε να έχετε πάντα ό,τι χρειάζεστε, τη στιγμή που το χρειάζεστε, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Συνεχής, Σταθερή, Αξιόπιστη, Τεχνική Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη αποτελεί τον πυρήνα της PartnerNET. Παρέχει άμεση και εξειδικευμένη βοήθεια για κάθε ανάγκη των συνεργατών της, τόσο πριν όσο και μετά την πώληση. Η έμπειρη ομάδα της διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τα
κατάλληλα εργαλεία για να βοηθήσει να ξεπεραστεί κάθε πρόκληση, επιλύοντας απορίες και εξασφαλίζοντας την άριστη υποστήριξη των συνεργατών της.

PartnerNET Academy

Η εκπαίδευση και επίσημη διεθνής πιστοποίηση των συνεργατών είναι προτεραιότητά της. Η PartnerNET Academy παρέχει συνεχώς ενημερωμένα προγράμματα εκπαίδευσης σε νέες τεχνολογίες και λύσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν σας προσφέρει μόνο προϊόντα, αλλά σας εξοπλίζει και σας πιστοποιεί με τη γνώση και τις δεξιότητες για να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο. Οι εκπαιδευτικές της υπηρεσίες αναδεικνύουν την προσήλωσή της στην ανάπτυξη της τεχνολογικής σας εμπειρίας.

Οι συνεργάτες μας ανήκουν σε κάτι ξεχωριστό! Εκεί όπου όλα συγκλίνουν! Ένα ψηφιακό ταξίδι που αλλάζει τα δεδομένα.

Επιλέγοντας την PartnerNET, δεν επιλέγετε απλά έναν προμηθευτή – επιλέγετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη με ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη. Στηρίξτε μας στα Tech Channel Partner Awards και ψηφίστε για μια εταιρεία που δίνει προτεραιότητα στην ευημερία των συνεργατών της!


Together We Work ,Together We Thrive!