PartnerNET ICT

Grandstream GCC Series - Δελτίο Τύπου

05.06.24 08:00:00 By Katerina Glynatsi

Σας συστήνουμε την GCC σειρά απο την Grandstream!

Στον τομέα των επιχειρησιακών επικοινωνιών, οι τρεις λύσεις που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στη βιομηχανία την τελευταία δεκαετία είναι οι Unified communications, Software-as-a-Service (SaaS) και οι Smart devices.

Όλες αυτές οι λύσεις συγκλίνουν παραδοσιακά ξεχωριστές τεχνολογίες σε μία πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε μία έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο που δημιουργούμε λύσεις επικοινωνίας προς το καλύτερο, κάνοντάς το πιο εύκολο από ποτέ να έχουμε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που χρειάζεται μια επιχείρηση με απλό και επεκτάσιμο τρόπο.

Είναι καιρός να προχωρήσουμε και να εξελιχθούμε στο επόμενο στάδιο των τεχνολογιών. Για αυτό θα θέλαμε σήμερα να συζητήσουμε για μια λύση που θα μπορούσε να διαχειριστεί ολόκληρη την πλατφόρμα επικοινωνιών, δικτύωσης και ασφάλειας μιας επιχείρησης. Υπάρχει άραγε μια τέτοια λύση; Τι θα λέγατε αν είχατε ένα προϊόν που παρείχε ένα UC system, ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, firewall security και δυνατότητα switching - όλα σε μία λύση; Πόσο πιο χρήσιμο και βοηθητικό θα ήταν ένα τέτοιο εργαλείο; Αν αυτό το ένα μονάχα προϊόν επέτρεπε στους UC partners να επεκταθούν εύκολα στη δικτύωση, στους networking partners να επεκταθούν στις UC, παρείχε μια κεντρική λύση για όποιον εγκαθιστά και τα δύο που περιλαμβάνει firewall security, και έδινε στους τελικούς χρήστες μια απλοποιημένη, συγκλίνουσα λύση που μπορεί να λειτουργήσει ολόκληρη η επιχείρησή τους; Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Και όμως, είναι.

Coming Soon – η σειρά GCC των UC + Networking Convergence Solutions

Η Grandstream ετοιμάζεται να λανσάρει ένα από τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά προϊόντα που έχει ποτέ αναπτύξει – τη σειρά GCC των UC + Networking Convergence Devices.

Αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στους επόμενους μήνες. Η σειρά GCC προσφέρει μια εξαιρετική all-in-one λύση που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία των επικοινωνιών συνδυάζοντας τις unified communications, networking και security λύσεις σε μία πλατφόρμα.

Αυτές οι μοναδικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας συνδυάζουν τη λειτουργικότητα έως και 5 προϊόντων για να προσφέρουν μια all-in-one λύση που περιλαμβάνει VPN router, next-generation firewall, IP PBX, network switch και Wi-Fi access point.

Επισκόπηση της σειράς GCC

Ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η σειρά GCC παρέχει μια all-in-one πλατφόρμα που συνδυάζει όλες τις ανάγκες δεδομένων, επικοινωνίας, συνεργασίας και ασφάλειας μιας επιχείρησης σε μία συσκευή – κάνοντάς το πιο εύκολο και πιο οικονομικό από ποτέ να δημιουργήσουμε state-of-the-art λύσεις επικοινωνίας.

Με τη σειρά GCC, οι integrators μπορούν να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν ενσύρματα, ασύρματα και VPN δίκτυα, να παρέχουν enterprise-grade network security και να χρησιμοποιήσουν μια κορυφαία πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας.

Mέσω του Grandstream Device Management System (GDMS), μπορούν να διαμορφωθούν σε λίγα λεπτά και να διαχειριστούν πλήρεις UC, networking και security λύσεις. Η σειρά GCC προσφέρει ενιαία διαχείριση και κεντρικό έλεγχο όλων των λύσεων endpoint της Grandstream, συμπεριλαμβανομένων των Wi-Fi APs, network switches και IP Phones, ενώ υποστηρίζει επίσης το Wave App για desktop, mobile και web.

Δυνατότητες που προσφέρει η σειρά GCC

Η σειρά GCC θα παρέχει σε όλους στον κλάδο τη δυνατότητα να επεκτείνουν εύκολα την επιχείρησή τους και να προσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες στους πελάτες τους, ενώ παράλληλα θα παρέχουν στους τελικούς χρήστες μία ενιαία, συγκλίνουσα λύση. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται λύσεις επικοινωνίας, δικτύωσης και ασφάλειας, και οι περισσότερες από αυτές αγοράζονται από διαφορετικές πηγές. Για αυτό και η σειρά GCC παρέχει την ιδανική λύση για την υλοποίηση συγκλινουσών υπηρεσιών.

UC/VoIP Partners and Providers: Προσθέστε Networking και Υπηρεσίες Ασφαλείας

Η σειρά GCC επιτρέπει στους συνεργάτες UC/VoIP να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να προσφέρουν εύκολα λύσεις δικτύωσης και ασφάλειας, και να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν αυτές τις λύσεις χρησιμοποιώντας την ίδια συσκευή που χρησιμοποιείται για την παροχή των πλατφορμών UC/VoIP. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει στους UC integrators να παρέχουν πλήρεις λύσεις επικοινωνίας, αλλά τους επιτρέπει επίσης να πωλούν όλα τα endpoints δικτύωσης που χρειάζονται για Wi-Fi και ενσύρματα δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων Wi-Fi APs, network switches, και άλλα.

Networking Partners and Providers: Προσθέστε UC/VoIP και Υπηρεσίες Ασφαλείας 

Η σειρά GCC δίνει τη δυνατότητα στους συνεργάτες δικτύωσης να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και να προσφέρουν εύκολα λύσεις UC/VoIP και ασφάλειας, και παρέχει τη δυνατότητα να κατασκευάσουν και να διαχειριστούν λύσεις δικτύωσης, UC/VoIP, και ασφάλειας από την ίδια συσκευή. Αυτό όχι μόνο τους επιτρέπει να παρέχουν πλήρεις λύσεις επικοινωνίας, αλλά επιτρέπει επίσης στους συνεργάτες δικτύωσης να πωλούν όλα τα endpoints UC/VoIP που χρειάζονται για πλατφόρμες επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων τηλεφώνων, συσκευών ενδοεπικοινωνίας, λύσεων πρόσβασης σε εγκαταστάσεις, και άλλα.

Deploying UC, Networking, & Security - Μια All-in-One Deployment Solution

Αν ένας integrator ήδη παρέχει υπηρεσίες UC, δικτύωσης και ασφάλειας, η σειρά GCC καθιστά πιο εύκολη και πιο ομαλή από ποτέ την υλοποίηση αυτών των λύσεων στους πελάτες. Οι integrators μπορούν τώρα να αναπτύξουν όλες τις υπηρεσίες τους με μία συσκευή και να τις διαχειριστούν από μία διεπαφή, αντί να χρειάζονται ξεχωριστές συσκευές, πλατφόρμες και διαδικασίες διαχείρισης.

Παρέχει στους Τελικούς Χρήστες μια Ενιαία, Χωρίς Διακοπές Εμπειρία

Στο τέλος της ημέρας, η επιτυχία επιυγχάνεται όταν ο τελικός χρήστης είναι ευχαριστημένος. Η σειρά GCC καθιστά πιο εύκολο και πιο οικονομικό από ποτέ για μια επιχείρηση να δημιουργήσει μια ασφαλή, προηγμένη πλατφόρμα επικοινωνίας. Παρέχοντας μια all-in-one λύση που συνδυάζει όλες τις ανάγκες δεδομένων, επικοινωνίας, συνεργασίας και ασφάλειας μιας επιχείρησης, οι επιχειρήσεις δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζουν και να διατηρούν ξεχωριστά συστήματα.

Σχετικά με την Grandstream

Η Grandstream συνδέει τον κόσμο από το 2002 με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και δικτύωσης που καθιστούν την επικοινωνία πιο αποτελεσματική από ποτέ. Οι βραβευμένες λύσεις μας παρέχουν όλα όσα χρειάζονται για να χτιστεί μια ομαλή, εύκολη στη διαχείριση πλατφόρμα επικοινωνίας, προσφέροντας ένα σημείο αναφοράς για όλες τις λύσεις δικτύωσης, ενιαίας επικοινωνίας, συνεργασίας και φυσικής ασφάλειας. Με έδρα τη Βοστόνη, Μασαχουσέτης, ΗΠΑ, οι λύσεις της Grandstream χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες και εμπιστεύονται από παγκόσμιες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους.