PartnerNET ICT

Grandstream CloudUCM - Δελτίο Τύπου

20.05.24 10:46:39 By Katerina Glynatsi

To CloudUCM ανατρέπει τον τρόπο διαχείρησης συσκευών για ΠΑΝΤΑ!

 Η Grandstream συγκλονίζει με την επαναστατική, συναρπαστική νέα προσθήκη της στο Σύστημα Διαχείρισης Συσκευών της (Device Management System - DMS) και στη σειρά UCM. Η σειρά UCM πλέον πετάει στα σύννεφα με τη νεότερη προσθήκη της το CloudUCM. Οποισδήποτε χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο CloudUCM, να το εγκαταστήσει και να το διαχειριστεί στο Grandstream Device Management System (GDMS), την πλατφόρμα διαχείρισης και παρακολούθησης συσκευών της Grandstream.

Η πιο πρόσφατη εκδοχή του CloudUCM παρουσιάζει μια κλιμακούμενη βάση για ασφαλή επικοινωνία και συνεργασία στην επιχείρηση, ενισχυμένη με ανθεκτικά χαρακτηριστικά και ενσωματώσεις που στοχεύουν στη μέγιστη οργανωσιακή αποδοτικότητα. Το CloudUCM επιτρέπει στους χρήστες να λειτουργούν από οποιαδήποτε τοποθεσία και συσκευή, προσφέροντας συμβατότητα με όλα τα SIP endpoints και την εφαρμογή Wave της Grandstream σε σταθερούς υπολογιστές, λάπτοπ, κινητά και web. Υποστηρίζοντας μια βάση χρηστών έως και 200, αυτή η cloud PBX ενοποιεί όλα τα κανάλια επικοινωνίας σε μια κεντρική πλατφόρμα, περιλαμβάνοντας κλήσεις, βιντεοκλήσεις, συναντήσεις, συνδιασκέψεις, συνομιλίες, διαχείριση δεδομένων, αναλύσεις, κινητικότητα, πρόσβαση σε εγκαταστάσεις, ενδοεπικοινωνία, κ.ο.κ.

Παρέχει προηγμένη ασφάλεια και αξιοπιστία μέσω ενός ενσωματωμένου Session Border Controller (SBC), εγγύηση αξιοπιστίας 99,99% με υπηρεσίες στο AWS, παγκόσμια κέντρα δεδομένων, προηγμένη τεχνολογία κρυπτογράφησης κ.ο.κ. Αυτή η επεκτάσιμη, οικονομικά αποδοτική λύση μπορεί να επεκταθεί εύκολα οποτεδήποτε χωρίς την ανάγκη για επιπλέον εξοπλισμό, ενώ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να εξαλείψουν τον εξοπλισμό PBX, να περιορίσουν τη δομή του δικτύου και να μειώσουν τη συντήρηση. Το CloudUCM μπορεί να ενσωματωθεί αρμονικά με μια ποικιλία συστημάτων τρίτων κατασκευαστών για να παρέχει μια ομαλή και συνεχής εμεπειρία χρήσης, συμπεριλαμβανομένων CRM, Συστημάτων Διαχείρισης Ιδιοκτησίας (PMS), ERP, πλατφορμών εξυπηρέτησης πελατών και άλλων. Ένα API και ένα SDK είναι επίσης διαθέσιμα για να υποστηρίξουν προσαρμοσμένες ενσωματώσεις και λειτουργικότητα.

Με την ολοκληρωμένη συλλογή των λειτουργιών επικοινωνίας και PBX του, μαζί με τα μέτρα ασφαλείας υψηλού επιπέδου, τη συμβατότητα με συστήματα τρίτων κατασκευαστών χωρίς διακοπή και τις διάφορες επιλογές σχεδίων, το CloudUCM εμφανίζεται ως η κορυφαία λύση PBX για επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, καθώς και για καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία αλλά και οικιακές εγκαταστάσεις.

Σημαντικά χαρακτηριστικά του CloudUCM είναι:

  • Υποστήριξη έως και 200 χρηστών και έως και 64 κλήσεις ταυτοχρόνως.

  • Ενσωματωμένη πλατφόρμα συνεδριάσεων ηχητικών, βιντεοκλήσεων αλλά και ι web, υποστηρίζει σταθερούς υπολογιστές, λάπτοπ, κινητά και SIP endpoints.

  • Η εφαρμογή Wave για κινητά, σταθερούς υπολογιστές, λάπτοπ και web επιτρέπει την επικοινωνία από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή.

  • Παραμετροποιείται και διαχειρίζεται με το Grandstream Device Management System (GDMS).

  • Ενσωματωμένες δωρεάν υπηρεσίες SBC προστατεύουν τα συστήματα CloudUCM από εξωτερικές επιθέσεις.

  • Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά συνεδριάσεων και συνεργατικότητας, άμεσα μηνύματα/συνομιλίες, κοινή χρήση οθόνης, λευκοπίνακα, κοινή χρήση αρχείων, εγγραφή οθόνης, βοηθό συνάντησης και πολλά άλλα.

  • Υποστηρίζει πλατφόρμες εξυπηρέτησης πελατών όπως το WhatsApp, το Telegram κ.ο.κ. Διαθέτει ενσωματωμένη live συνομιλία για σταθερούς υπολογιστές, λάπτοπ, και κινητά.

  • Προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας και κρυπτογράφησης, η AWS παρέχει εγγύηση υπηρεσιών 99,99%.

  • Πλήρες κωδικόποιηση φωνής Opus, κωδικοποίηση φωνής H.264, H.263, H.263+, κωδικοποίηση φωνής VP8, αντοχή σε jitter μέχρι και 50% απώλεια πακέτων.

  • Ενσωματώνεται με CRM, PMS, ERP, Microsoft Teams (μέσω του TeamMate), Office 365, Google Drive και πολλές άλλες λύσεις.

 

Τα πέντε πλάνα που προσφέρονται για το CloudUCM είναι τα παρακάτω:

  • Business: Υποστηρίζει έως και 200 επεκτάσεις, 64 ταυτόχρονες φωνητικές/βιντεοκλήσεις, 10GB αποθήκευση στο cloud και περισσότερα.

  • Pro: Υποστηρίζει έως και 100 επεκτάσεις, 32 ταυτόχρονες φωνητικές/βιντεοκλήσεις, 4GB αποθήκευση στο cloud και περισσότερα.

  • Plus: Υποστηρίζει έως και 50 επεκτάσεις, 16 ταυτόχρονες φωνητικές/βιντεοκλήσεις, 2GB αποθήκευση στο cloud και περισσότερα.

  • SOHO: Υποστηρίζει έως και 20 επεκτάσεις, 8 ταυτόχρονες φωνητικές/βιντεοκλήσεις, 1GB αποθήκευση στο cloud και περισσότερα.

  • Startup: Υποστηρίζει έως και 10 επεκτάσεις, 4 ταυτόχρονες φωνητικές/βιντεοκλήσεις, 1GB αποθήκευση στο cloud και περισσότερα.

  • Free Trial: Διατίθεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών για το σχέδιο Εκκίνησης.


Για όλες τις λεπτομέρειες και τις προδιαγραφές των πλάνων, επισκεφθείτε το επίσημο site της Grandstream, εδώ.

Σχετικά με την Grandstream

Η Grandstream συνδέει τον κόσμο από το 2002 με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και δικτύωσης που καθιστούν την επικοινωνία πιο αποτελεσματική από ποτέ. Οι βραβευμένες λύσεις μας παρέχουν όλα όσα χρειάζονται για να χτιστεί μια ομαλή, εύκολη στη διαχείριση πλατφόρμα επικοινωνίας, προσφέροντας ένα σημείο αναφοράς για όλες τις λύσεις δικτύωσης, ενιαίας επικοινωνίας, συνεργασίας και φυσικής ασφάλειας. Με έδρα τη Βοστόνη, Μασαχουσέτης, ΗΠΑ, οι λύσεις της Grandstream χρησιμοποιούνται σε περισσότερες από 150 χώρες και εμπιστεύονται από παγκόσμιες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους.