PartnerNET ICT

All-in-One Solution για την Ασφάλεια των Πολυκατοικιών με τις Έξυπνες Λύσεις της Akuvox!

10.06.24 09:00:00 By Katerina Glynatsi

Στον σύγχρονο γρήγορο ρυθμό της ζωής, η εξασφάλιση της ασφάλειας και της διευκόλυνσης με κάθε τρόπο των κατοίκων των πολυκατοικιών είναι εξαιρετικά σημαντική. Η Akuvox, ένας ηγετικός πάροχος έξυπνων λύσεων Intercom, Indoor Monitor, Door Phone, Access Control κ.ο.κ προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες επικοινωνίας σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την ασφάλεια και να διευκολύνουν την πρόσβαση των κατοίκων.


Οι Προκλήσεις της Σύγχρονης Ζωής

Η σύγχρονη ζωή παρουσιάζει μια σειρά προκλήσεων για τους κατοίκους πολυκατοικιών. Κοινά προβλήματα περιλαμβάνουν αρχικά την όλη διαδικασία περι παράδοσης δεμάτων και πακέτων, τον δυνητικό κίνδυνο ασφάλειας από την άγνοια του ποιος βρίσκεται στην πόρτα πριν το άνοιγμα και τη δυσκολία διαχείρισης και ελέγχου της πρόσβασης στο κτίριο, ειδικά σε μεγάλες πολυκατοικίες. Αυτοί και πολλοί ακόμα προβληματισμοί υπογραμμίζουν την ανάγκη για μια ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και εύχρηστη λύση για την αναβάθμιση και βελτίωση της ασφάλειας και της καθημερινότητάς τους.

Η Ολοκληρωμένη Λύση της Akuvox

Η Akuvox αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις άμεσα με τα υπερσύγχρονα συστήματα intercom και indoor monitors. Η λύση είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προσαρμώζεται και να ενσωματώνεται άψογα σε πολυκατοικίες, παρέχοντας μια πλήρη σειρά χαρακτηριστικών που ενισχύουν την ασφάλεια και την διευκόλυνση και γενικώς την καθημερινότητα των κατοίκων. Η Akuvox κυκλοφόρησε μοντέλα door phones και indoor monitors τα οποία με το να είναι ολοκληρωτικά συμβατά μεταξύ τους επιτρέπουν στους κατοίκους να διαχειρίζονται απομακρυσμένα την πρόσβαση στο κτίριο τους.

Know How

Σε μια πολυκατοικία μπορούμε να έχουμε ένα θυροτηλέφωνο (door phone) στην είσοδο της και έπειτα το κάθε διαμέρισμα μπορεί να έχει από ένα indoor monitor (εσωτερική οθόνη). Το θυροτηλέφωνο συνδέεται μέσω τοπικού δικτύου και έχει επικοινωνία με όλα τα indoor monitor της πολυκατοικίας, αλλά δεν είναι συνδεδεμένο στο διαδίκτυο. Μέσω του cloud της Akuvox και την δυνατότητα ορισμένων μοντέλων indoor monitor (C313WC315W & S562Wτα οποία έχουν ενσωματωμένο Wi-Fi, και με την προυπόθεση οτι θα είναι συνδεδεμένα στο εκάστοτε ασύρματο δίκτυο του κάθε ένοικου, οι ένοικοι μπορούν να έχουν εικόνα, ήχο, επικοινωνία και να ξεκλειδώνουν την πόρτα τους ανα πάσα στιγμή από το κινητό τους.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Akuvox, οι κάτοικοι μπορούν να δουν ποιος είναι στην πόρτα, να επικοινωνήσουν με τους επισκέπτες και να ξεκλειδώσουν την πόρτα του σπιτιού τους, όλα από τις κινητές τους συσκευές. Αυτή η απομακρυσμένη πρόσβαση και έλεγχος παρέχουν ασύγκριτη ευκολία, διασφαλίζοντας ότι οι κάτοικοι μπορούν πάντα να παραμένουν συνδεδεμένοι και να έχουν τον έλεγχο της ασφάλειας του σπιτιού τους, ανεξαρτήτως της τοποθεσίας τους, είτε βρίσκονται στο σπίτι είτε εκτός.

Η λύση λειτουργεί αποκλειστικά με τα indoor monitors S562WC315W και C313W της Akuvox, διασφαλίζοντας μια αξιόπιστη και συνεπή εμπειρία χρήστη. Η εγκατάσταση και η ρύθμιση είναι απλές, καθιστώντας την ιδανική επιλογή τόσο για νέες κατασκευές όσο και για υπάρχοντα κτίρια που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα συστήματα ασφαλείας τους. 

Μάθετε Περισσότερα

Για να εξερευνήσετε πώς η Akuvox μπορεί να μεταμορφώσει την πολυκατοικία σας και να μάθετε περισσότερα για τις καινοτόμες λύσεις τους, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, εδώ. Ανακαλύψτε το μέλλον της ασφάλειας και της ευκολίας στις πολυκατοικίες με την Akuvox σήμερα!